Posle bekstva Dejana i Dalile iz Zadruge David pobesneo: Za ovo što radi nema opravdanja! (FOTO)

Produkcija je saopštila da su zbog toga zvanično diskvalifikovani

David Dragojević
Instagram ScreenShot

Supružnici Dalila i Dejan Dragojević sinoć su napustili “Zadrugu” svojevoljno, nakon što su imali žestoku svađu sa Miljanom Kulić, a produkcija je saopštila da su zbog toga zvanično diskvalifikovani.

I pre nego što su napustili imanje, komentar na ponašanje svog brata Dejana imao je i David Dragojević, koji je otkrio kako gleda na njegov odnos sa Dalilom, šta misli o snajki, ali i o njihovom odnosu sa njegovom devojkom Anom Korać.

Iako su gledaoci mislili da će se nezvanične jetrve svađati, može se reći da je to učinila samo Dalila koja je u više navrata verbalno napala Anu, ali i Davida.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj fan page je od danas posvecen Dalili &Dejanu

Објава коју дели Dalila & Dejan (@daliladejan_zadruga) дана


 

– Dalila utiče na Dejana. Vidi se sada to baš jer “Zadruga” nije kao drugi rijaliti programi, ovde se sve prati 24h. Ja sam se od srca izmirio sa bratom, ali on očigledno nije jer je izjavio da je to uzeo sa rezervom i onda ste videli u koliko navrata je loše pričao o meni, a ja se čak nisam ni oglašavao – bio je iskren Dragojević.

Pošto je i sam rekao da ne prepoznaje Dejana u rijalitiju i da to nije osoba sa kojom je proveo detinjstvo, David je priznao i da bi sada bio u sjajnim odnosima sa njim da Dalila nije ušla u njegov život.

Da nema Dalile, da li bi vas dvojica imaju savršen odnos, ali i dobar odnos sa majkom Biljanom?

– Naravno, on je moj mlađi brat, volim ga najviše, ali ove stvari što radi sada nemaju opravdanje – bio je kratak, ali jasan Dragojević.

Jedna od gorućih tema bio je sumnjiv odnos Dalile i Stefana Karića gde su Dalilu sačekale kritike jer je udata žena. David je ovog puta rekao da je sve moguće kada je ona u pitanju jer će sve uraditi zbog snimaka i pitanja, čak iako to nije istina.

– Kod Dalile je sve moguće – rekao je on.

Izvor: Informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar