Voditeljka Slagalice o neumesnim komentarima: Da me zanima šta selo kaže, kupila bih traktor (FOTO)

Otkrila da uživa u ulozi majke u kojoj se nedavno ostvarila

Kristina Radenković
ScreenShot Instagram

Voditeljka Kristina Radenković porodila se pre mesec i po dana i na svet donela sina Rogana. Dolazak naslednika usrećio je podjednako nju, supruga Nikolu i trogodišnju ćerkicu Taru.

Na prvom i kratkom foto-sešnu sa sinom, Kristina je otkrila da uživa u ulozi u kojoj se ostvarila pre tri godine, a sada je duplo krunisala.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svakodnevica❤ (nemam fotku majstora) @dz_bejb

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана


Priznaje da je sada sve lakše jer je znala šta je čeka i kako teku prvi dani uz novorođenče. Ipak, suprug Nikola potpuno je uključen u organizaciji oko kućnih poslova i obaveza oko mališana.

– Pomaže jednako, mada sam ja naravno više sa bebom. Preuzeo je veću brigu oko Tare, jer sam ja, ipak, trenutno vezanija za kuću – kaže za naš magazin Kristina Radenković i otkriva kako je ćerka reagovala kada je shvatila da je dobila konkurenciju u roditeljskoj ljubavi.

– Nije ljubomorna, za sada… Ljubi ga i mazi, mada ima nagle promene raspoloženja, ali ništa nije negativno usmereno ka bratu, samo ka roditeljima. Verujem da će se i to promeniti čim joj Rogan uzme omiljenu igračku – kroz osmeh kaže voditeljka.

Iako se mlade mame najčešće žale da im teško pada dojenje te da imaju problema kada to žele da učine na javnom mestu, Kristina kaže da joj sve to predstavlja uživanje:

– Za mene je dojenje nešto najbolje na svetu. I zaista svim mamama preporučujem da ukoliko imaju mleka izdrže. Nije prijatno na samom početku, ali posle je uživanje. Toliko je sve lakše kada je dojenje u pitanju, da je zaista majčino mleko višestruko blagotvorno i za dete i za majku. Ne znam ko je počeo da forsira kampanju dojenja na javnom mestu zbog nekih tuđih “pogleda”, ali ja nikada u životu nisam doživela neprijatnu situaciju i nekako smatram da je to forsiranje fotografija “Evo i ja dojim na javnom mestu” na društvenim mrežama samo u korist lične promocije. Dojim kad god, gde god i ne vidim nikakav problem.

Mnoge žene posle porođaja imaju postporođajanu depresiju. Radenkovićeva kaže da se posle drugog porođaja mnogo bolje oseća nego nakon prvog.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unconditionally❤ @jelena.bekvalac #photo #kidsphotography

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана


– Posle prvog sam bila klonula malo psihički, sve je mi je bilo novo, mislila sam da mi život staje, da mogu da zaboravim na sebe, a onda sam posle nekoliko meseci shvatila koliko sam i sebe zavolela konačno uz to malo biće. Sada posle drugog porođaja znam da će život biti samo bolji, organizacijski komplikovaniji, ali bolji i ispunjeniji.

Praznici koji su za nama, u domu Kristine i Nikole imali su posebnu draž.

– Odjednom imamo i plave kese ispod jelke, neki pevaju pesmice na mikrofon kom jedva čekamo da se istroše baterije, drugi zadovoljno guguču, dok tata i mama gledaju 101. put “Totalni opoziv” – opisuje voditeljka, koja se ne slaže sa tvrdnjama da trudnoća i porođaj podmlađuju žene.

– Apsolutno ne, trenutno se osećam samo deblje nego inače – grohotnim smehom odgovara ona.

Da li je to samo prazna tvrdnja ili istina da su majke vezanije za sinove, a očevi za ćerke, odlučili smo da proverimo i u Kristininom slučaju.

 


 

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar