Rasta pukao zbog Ane Nikolić?! Propala mu investicija u Malom Mokrom Lugu!

Čim su krenule nesuglasice u braku para, reper je obustavio radove

Stefan Đurić Rasta
Screenshot Youtube

Stefan Đurić Rasta ostao je bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gde je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom, piše Kurir

Radovi na kući su počeli pre više od dve godine, o čemu su mediji izvestili, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio.

Kada smo u martu 2018. posetili taj kraj, vila je bila dopola izgrađena, sa postavljenim PVC prozorima i poluozidanom fontanom u drugom delu dvorišta. Takvo stanje je i sada, što znači da Rasta nema nameru da se tamo preseli sam.

– Kada se Stefan venčao s Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili su ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa-centar, kao i studio. On novca ima i to nikada nije bilo problem, odmah je uložio oko sto hiljada evra za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put razišli, radovi su stali, pa je posle pomirenja odlučio da nastavi s izgradnjom i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim, kad su se zvanično razveli, ponovo je obustavio radove – priča izvor tog medija.

Đurić ne haje za to što mu je propala investicija, on je kupio stan na Vračaru, u kom sada boravi.

– Rasti taj novac nije važan. Želeo je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kako je bilo i pre godinu i po dana – dodao je izvor.

Stefan Đurić Rasta nije komentarisao ove navode.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar