Dođe nam da izazovemo požar: Gola filantropistkinja skuplja donacije za Australiju (FOTO)

Kajlen Vard je uspela da skupi preko 700.000 dolara na osnovu svojih golišavih fotki

erotika
Pexels

Zgodna Amerikanka iz Kalifornije, Kajlen Vard, poznata i pod imenom “gola filantropkinja”, došla je na ideju kako da skupi novac koji bi donirala područjima oštećenim usled požara u Australiji.


 

Dana 3. januara oko 22 sata, Kajlen Vard je tvitovala sliku svoje zgodne guze s emotikonom anđela, pored liste dobrotvornih organizacija koje bi njeni sledbenici mogli da finansiraju. Te večeri je prikupila više od 7.000 dolara. Za samo četiri dana ova vredna 20-godišnjakinja uspela je da sakupi preko 700.000 dolara tako što je ponudila svoje golišave fotografije svakome ko bi donirao više od 10 dolara jednoj od odabranih dobrotvornih organizacija i poslao joj priznanicu.

 


“I sama sam donirala 1.000 dolara. Pošto sam imala pratilaca, možda 30.000, mislio sam da će se mnogi prijaviti i poslati neke donacije za požare”, rekla je ona za Guardian Australia. “Već koristim svoju Twitter platformu da zaradim prodajući golišave fotografije… Imam odanu bazu obožavaoca koji kupuju sadržaj od mene i tako plaćam račune.“

Njeni napori odjeknuli su internetom pa su i druge koleginice počele da nude gole fotografije u zamenu za donacije australijskim fondovima za pomoć žrtvama vatre. 

Međutim, nisu sve reakcije pozitivne. Otkad je objavila tvit koji je postao viralan, jedan od Instagram naloga na kojem je imala 60.000 pratilaca je deaktiviran zbog golotinje. Ipak, ona ne odustaje i svim svojim oblinama je uz napaćenu Australiju.

 

 

 

 

Izvor: Objektiv, GuardianAustralia

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar