Tinska otkrila recept mladolikosti: Tajna mladosti je u neprskanom voću i neprskanim muškarcima!

Evo šta kaže

Jelena Tinska
ScreenShot Youtube
Glumica, balerina, voditeljka, kolumnista, pisac i nekadašnja članica kultne grupe “Lokice” Jelena Tinska godinama izaziva veliku pažnju stavovima po pitanju muško-ženskih odnosa. Njen burni ljubavni život i turbulentne veze punili su naslovne strane, a često pitanje Tinskoj tiče se upravo kako održava mladalačku liniju i atraktivan izgled. 

Ona je upravo na Instagramu podelila tajnu mladolikog izgleda, a njen post izazvao je pravu buru na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#jelenatinska

Објава коју дели Jelena Tinska (@jelena.tinska) дана


“Tajna mladosti je u neprskanom voću i neprskanim muškarcima…zapamtite…biće vam zahvalni i oni, a i vaše telo…Vi znate, a on može…Ovo samo ako vam treba potvrda…A za voće, e to je imperativ…Najvažnije je šta unosimo u organizam…a ukoliko imate potrebu za altruizmom..mladji muškarci samo čekaju…Posle će oni biti znalci za neke djevojke koje žele bebu koju vi ne možete više da im priuštite..Najzad vaše “bebe” su već odrasle,,,i verovatno starije od tih vaših opravdanja za sopstvenu prazninu da biste sebi dokazale da ste i dalje ribbe…hahaha..I ne zaludjujte se da će vas pamtiti…a i šta vas briga kad vas više ne bude. Svakako činite dobra dela. Hahhahaha”, poručila je Tinska na Instagramu.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tajna mladosti je u neprskanom vocu i neprskanim muskarcima…zapamtite…bice vam zahvalni i oni a i vase telo…Vi znate, a on moze…Ovo samo ako vam treba potvrda…A za voce e to je imperativ…Najvaznije je sta unosimo u organizam…a ukoliko imate potrebu za altruizmom..mladji muskarci samo cekaju…Posle ce oni biti znalci za neke djevojke koje zele bebu koju vi ne mozete vise da im priustite..Najzad vase “bebe” su vec odrasle,,,i verovatno starije od tih vasih opravdanja za sopstvenu prazninu da biste sebi dokazale da ste i dalje ribbe…hahaha..I ne zaludjujte se da ce vas pamtiti…a i sta vas briga kad vas vise ne bude.Svakako cinite dobra dela.Hahhahaha

Објава коју дели Jelena Tinska (@jelena.tinska) дана

 

 

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar