Zorannah: Ako biste mogli da sjašete sa mene bila bih zahvalna! (FOTO)

Izazvla žestoku reakciju fanova...

Zorana Jovanović Zorannah
ScreenShot Instagram

Modna blogerga i influenserka Zorana Jovanović Zorannah još jednom se našla u centru pažnje nakon izjave kako se njen stil menja u odnosu na to kako se oblači momak s kojim izlazi, što je na društvenim mrežama izazvalo žestoke osude njenih fanova.

Zorannah se tim povodom ponovo oglasila upravo na Instagramu te apelovala na javnost da i te kako ima pravo na svoje mišljenje i stav, pa svima poručila da gledaju u svoje dvorište, jer svako živi onako kako ume i zna. 

“Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje. A život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje”, poručila je Zorannah na toj društvenoj mreži.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar